2021-08-12 14 瀏覽
同朋友去返旺角搵到呢一間樓上Cafe,位置好就腳就喺朗豪坊隔離的朗晴坊😝趁Lunch time就上左出去食嘢,平日人流唔太多,一入去就即刻有位啦!入邊環境舒適,木凳、水泥地板、加埋大大棵盆栽🎍有啲工業風嘅感覺!跟住介紹吓嘢食,我地兩個人叫咗兩個lunch set,份量都好充足!如果平日去免加一,包埋餐湯/沙律 同埋嘢飲,都算好抵食!☘️澳洲有骨肉眼紅酒汁配白飯 $108☘️冇預計呢個價錢都有唔錯嘅肉眼扒呢!首先肉眼扒份量都唔細,都算幾厚,大約五成熟,肉質唔會太過韌,😎好容易切,軟熟的質感,口感很好!都算係好Juicy,牛肉質素不錯,牛味濃郁,配上淡淡紅酒味剛好!🌹☘️鮮蝦堅果意瓜柚子醬冷意大利麵$88☘️天氣好熱最啱叫返個冷麵!呢一個柚子味冷麵好特別,冷麵質感好彈牙,有很多隻蝦,好新鮮!配上瓜瓜菜菜,酸酸甜甜,更加開胃!😮👍而廚師都好注意細節,面頭灑上堅果碎,增加成個麵嘅口感!讚!☘️跟餐附送甘荀湯☘️呢個甘筍湯份量唔算多,但口感好creamy!同埋甘荀味好濃,顏色好靚,食慾大增😋依家呢間餐廳做緊一周年店慶,由7月1日開始,只要大家幫襯晚市,影低你鍾意嘅相同埋收據,上載社交平台指定帖子,就有機會得

同朋友去返旺角搵到呢一間樓上Cafe,
位置好就腳就喺朗豪坊隔離的朗晴坊😝
趁Lunch time就上左出去食嘢,
平日人流唔太多,一入去就即刻有位啦!
入邊環境舒適,木凳、水泥地板、
加埋大大棵盆栽🎍有啲工業風嘅感覺!

☘️澳洲有骨肉眼紅酒汁配白飯 $108☘️
冇預計呢個價錢都有唔錯嘅肉眼扒呢!
首先肉眼扒份量都唔細,都算幾厚,
大約五成熟,肉質唔會太過韌,😎
好容易切,軟熟的質感,口感很好!
都算係好Juicy,牛肉質素不錯,
牛味濃郁,配上淡淡紅酒味剛好!🌹

☘️鮮蝦堅果意瓜柚子醬冷意大利麵$88☘️
天氣好熱最啱叫返個冷麵!
呢一個柚子味冷麵好特別,冷麵質感好彈牙,
有很多隻蝦,好新鮮!
配上瓜瓜菜菜,酸酸甜甜,更加開胃!😮👍
廚師都好注意細節,面頭灑上堅果碎,
增加成個麵嘅口感!讚!

☘️跟餐附送甘荀湯☘️
呢個甘筍湯份量唔算多,但口感好creamy!
同埋甘荀味好濃,顏色好靚,食慾大增😋

依家呢間餐廳做緊一周年店慶,由7月1日開始,只要大家幫襯晚市,影低你鍾意嘅相同埋收據,上載社交平台指定帖子,就有機會得獎,頭獎有機會得到rosewood瑰麗酒店海景雙人大床房1晚 ,係咪好正呢😁