2021-06-27
💛遇上無良業主同疫情影響下 無奈會於721前結業嘅fast taste長沙灣店 💛大家仲可以繼續支持深水埗分店💛真係好抵食而且係好食🍔經典牛魔堡 $55呢個價錢+$18配飲品同小食 小食可以揀薯條/薯格/蕃薯條/洋蔥圈/芝士條 😍🍔個burger件肉好juicy, 加左crispy煙肉口感更佳 個醬都好出色🍝素肉醬意粉 $56估唔到仲有素食揀 而且選擇都多 差唔多有十種 burger 意粉 飯都有呢個價錢已經包左野飲 仲可以+$9 配沙律/餐湯/小食🍝素肉醬意粉有素免治牛肉,茄蓉,什菇絲 洋蔥 ,雖然冇肉 但依然非常夠味 同平時肉意完全冇分別 😛小食揀左薯格 唔好以為9蚊得好少 份量唔少而且好脆 好食過kfc Pizza Hut嗰d超多💛💛不得不提 佢有dinner special 有豬肋骨 豬手等 百幾蚊但個份量大到嚇死你 我都係望到隔離枱share食先知 咁正咁抵食嘅黃店點解會得咁少😊😊 🥲真係值得有更多人支持同認識💛講左咁多讚 唯一要彈嘅係裝修同門面 門面真係比較唔吸引 如果裝修靚d一定好打卡able 😅 冇影入面環境相 淨係影左💛💛明信片牆味道:環境:服務:性價比:回頭率:
💛真係好抵食而且係好食
🍔經典牛魔堡 $55