2020-06-04
星期六同條佬黎太子覓食😏Dawn bookmark無幾耐,當初係衝住佢既carrot cake而入list😆😆睇完openrice發現,其實仲有幾味都相當吸引囉🤭當日12點去到未有枱,職員記低左我電話後話有位會call我😌呢個服務幾好喎!以為會等好耐,最後12:30左右職員就打黎啦,仲唔狗衝過去咩🤣🤣基本上我一早已經諗定左食乜🤣所以好快出去落完單,而野食亦都好快就送到😆😆😆🐥🐥🐥烤釀雞胸$108🐥🐥🐥呢款就係我一早決定好要食既主菜🤩🤩無令我失望🤤新鮮既沙津菜,配搭酸酸咪咪但後勁又帶有啲甜既汁,勁開胃勁fresh🤪🤪唔知係咪自己調味,出邊未食過呢款汁,條佬勁buy🤭食乜都要點😂雞胸完全唔鞋口!!裡面釀左芝士呀雜菌呀煙肉呀,調味剛剛好,絕唔會膩😋!!栗米餅超多栗米😍水波蛋就比較淡,篤爆個蛋黃好治癒,原本條佬擔心我會唔夠飽,其實份量好夠,有蛋白質同澱粉質又有蔬菜,感覺好健康🤣🤣🤣而且非常好味!👍🏻👍🏻👍🏻🌶🌶🌶蒜片辣椒意粉$98🌶🌶🌶條佬鍾意食辣野,呢個意粉真係熱辣辣送到眼前🤩一野篤穿溫泉蛋,所有野就撈埋一齊😚😚辣味唔算勁,我唔食得辣都食到😂😂蝦肉都幾彈牙,意粉軟硬岩岩好,條佬幾鍾意,唯一要
🐥🐥🐥烤釀雞胸$108🐥🐥🐥
🌶🌶🌶蒜片辣椒意粉$98🌶🌶🌶
條佬鍾意食辣野,呢個意粉真係熱辣辣送到眼前🤩一野篤穿溫泉蛋,所有野就撈埋一齊😚😚辣味唔算勁,我唔食得辣都食到😂😂蝦肉都幾彈牙,意粉軟硬岩岩好,條佬幾鍾意,唯一要講蒜味真係唔夠😂😂😂如果再蒜啲辣啲,應該更惹味可口,更貼題🤪🤪
🥕🥕🥕carrot cake $45🥕🥕🥕
我並無忘記自己為咩而黎🤣🤣🤣所以縱使食飽,都依然要食呢件cake😏其實我第一次食,因爲好奇紅蘿蔔既蛋糕究竟係點!?😂😂亦都無令我失望!!堅係有紅蘿蔔絲架,但唔係好食得出陣味😂裡面原來仲有堅果啦提子啦😌😌口感豐富,白色果啲有啲似朱古力,又有啲似cheese cake既質地咁😋對我地黎講甜左少少,不過總體係balance而又好味既😆
估唔到舖頭細細,員工都七八個🤣🤣佢地都好nice服務好好👍🏻食物質素好,自助拎水拎餐具無加一收費。夠鐘職員都好客氣話就快90分鐘,不過奇怪既係有張枱明明我地入黎坐既時候佢已經食緊🤔🤔但無比人吹叫佢走!?我都唔好意思問點解🤷🏻♀️