2021-07-20 94 瀏覽
好食‼好好食‼每次行過都見有條龍,排隊等的都以年青人為主,今晚難得18:xx經過仲有一張檯,唔使等咪試下囉,全場應該最老係我地呢4隻老鬼,因為full house﹐場面都很熱鬧,waitress 都係講英文,話曬跑江湖多年無難度,我地參考左openrice食評推介,就叫熱門的太陽蕃茄芝加哥pizza 蜂蜜牛油秘製牛油炸雞,叫炸雞當然係配啤酒,但見menu 叫杯prosecco都唔貴播,又試下同pizza / 炸雞夾唔夾,如是者4個人,1個pizza、6件炸雞、3杯prosecco & 1杯凍紅茶,每人$130蚊,都算合理,因為好食,我個人覺得抵食,pizza內藏豐富芝士,個批的質感很難形容,又唔係坊間叫厚批的似食麵包﹐又唔係意式的薄批似食餅乾,有小小糖霜甜甜地,第一次食係好有新鮮感。炸雞就無得輸啦,韓國炸雞又點會唔好食,總之我會再去食,不過要唔使排隊。
好食
‼好好食
‼每次行過都見有條龍,排隊等的都以年青人為主
蜂蜜牛油秘製牛油炸雞
,叫炸雞當然係配啤酒
,我個人覺得抵食
,pizza內藏豐富芝士
,總之我會再去食,不過要唔使排隊。
prosecco
太陽蕃茄芝加哥