Flagship🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍🏃🏻🏃🏻‍🏃🏻🏃🏻‍♀️🍽Pan seared Octopus香煎章魚鬚章魚腳好大條,但一啲都唔韌,好淋,另外配菜雨衣甘藍個面淋咗啲蜜糖,有少少果香味,好食🍽21Days Dry Aged Pork 21天熟成厚切豬扒豬扒好嫩,一啲都唔柴,切開有有肉汁,醃過,中間位都有味,有多種配菜,好香牛油味🍽Carbonara Chinese Style卡邦尼意粉卡邦尼意粉就同平時食嗰啲唔一樣。 平時嗰啲好多醬。 佢呢個就少醬。 但係都夠味,意粉普通,最出色係佢啲意粉加咗啲臘肉,啲臘肉切咗薄片好香臘肉味同埋煙燻味,因為切咗薄片,所以食落都唔覺好油膩。🍽Homemade Lemon Tart🍽Pann Cotta另外必須讚一讚侍應,我哋坐低嘅時候,十分有耐性咁,逐樣介紹食品系點樣整。📍地址:灣仔船街35號地舖#hkrestaurant #followme #followmetasting #灣仔探店 #香港好去處 #香港打卡 #香港美食 #香港探店 #香港必吃 #foodie #高質 #灣仔美食 #生生市場 #灣仔 #flagship@flagship.h
Flagship🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍🏃🏻🏃🏻‍🏃🏻🏃🏻‍♀️