2019-04-14
經常行過都好多人等位,呢個位有d隔涉,今日見無咩野做有時間就等下,睇下係咪真係咁好食!好彩我地得兩人,人少少等左15分鐘就有位,有d多人等得耐過我地,因為有落場時間,到指定時間就截,無得入座,如果等到截都未到就白等,我勸大家早d去入到去好日本居酒屋feel,位位滿座好熱鬧!入座前已經睇定食咩,一坐低就落單!先黎一客什錦天婦羅御食炸漿薄,新鮮炸,熱辣辣好好食,最緊要唔油膩,沾上醬汁食一啖,再配啖飯,一流!我地點既lunch set 都配沙律同蒸蛋,沙律無咩特別,反而個蒸蛋好出色!材料多,又滑嘟嘟,食到唔停口!另一個餐就點左安格斯金菇肥牛卷份量好足,用安格斯牛包好味在唔會有筋同鞋口,好軟身易咬,每舊金菇都好多!啖啖肉咁,配菜有沙律成件事多菜少肉好健康!人多會有點局促感,但勝在野食都好好味,份量又足,環境又做到好日式,想搵間有氣氛有水準,唔想下下食茶記,我推薦黎食!😎價錢又不算好貴,CP值高!放假俾自己一個享受的機會!
先黎一客什錦天婦羅御食
另一個餐就點左安格斯金菇肥牛卷