2018-01-30
今晚難得可以早收工,所以約左兩位好耐無見既好朋友去mini club 食dinner。環境同氣氛都好正 perfume of rose我個fd 唔太飲得酒,但呢杯佢可以,我試飲左d 都唔覺有酒精成份,哈哈。 建議鐘意呃like 既妹妹必點。唔飲得酒既朋友,都有非酒精特飲可以叫,以上2杯我覺得顏色好靚,呃like 一流 哈哈生蠔我其實好怕食生蠔,因為驚好腥,但呢個一d 都唔腥,仲好鮮味我覺得就甘落檸檬汁都ok, 唔使茄汁都得。😘櫻花蝦,蟹肉黑松露忌廉意大利吸管麵我叫呢個係因為未試過食吸管麵話,我朋友話吸管麵會比平時d 面吸到多d汁,所以我就叫呢個試試, 我自己本身係海鮮fans, 所以呢個配埋忌廉同索晒d 汁既面一齊食真係好好食,身為海鮮fans 不能錯過 火焰西班牙黑毛豬鞍扒呢個菜一上黎之前waiter 會點火,然後就會燒著,畫面真係好靚。一開始我都驚會有d 乾,但食落會好juicy, 真係出乎意料之外。 必點!!冬日安格斯牛肉。海鮮龍蝦湯窩呢個湯窩真係無得輸,好濃龍蝦汁,所以我同朋友臨尾都飲埋d 湯,真係好好飲。我覺得如果可以叫多d 粉就好,真係好夾個湯。the love of ei
環境同氣氛都好正
perfume of rose
生蠔
我其實好怕食生蠔,因為驚好腥,但呢個一d 都唔腥,仲好鮮味
我覺得就甘落檸檬汁都ok, 唔使茄汁都得。😘
櫻花蝦,蟹肉黑松露忌廉意大利吸管麵
火焰西班牙黑毛豬鞍扒
冬日安格斯牛肉。海鮮龍蝦湯窩
我覺得如果可以叫多d 粉就好,真係好夾個湯。
the love of eiffel
終極呃like 甜品,我同朋友都忍唔住同佢selfie 左好多張相。