2020-05-03
經過呢間韓國餐廳,想試放題好耐,之後去睇吓食評,整體都不錯,於是決定假期前夕,去試一試。點知中伏,Order 10樣嘢,一半係冇嘅,燒肉味道可以,其他食物水準一般,三文魚點了三次,但只來了四片,蔬菜,一次都沒有來,已吹了很多次,吹到差不多夠鐘的時候,他說你們已夠鐘,我俾你食埋枱面啲嘢,新野冇㗎啦🤬服務態度不好,第一轉點了的食物都夠鐘都不來,但因為限時90分鐘,所以很多試不到。炸物點了2樣,炸雞和魷魚,炸雞超“鞋“雞皮和雞肉分開炸,魷魚賣相已經很差,好像一堆垃圾,都不敢再點其他。唯一推介就係飲品,如果喜歡飲啤酒真的很不錯,因為有多種啤酒任飲,甜品只有雪糕亦都沒有興趣試。看似抵食,連加一207 ,但很多食物都沒有,在外面可能貴少少,但係食物貨源充足,雪糕都有很多選擇,這次放題真的很失望。