2021-01-17 1179 瀏覽
Garlic Mayo Curly Fries 🍟 ($78)就算最近食熱氣野食到有啲喉嚨痛都仲係要繼續食薯條😂 呢度既Fries 炸得好鬆脆, 再配埋個Garlic 味都幾重既Mayo一齊食好滋, 就算唔點醬都覺得好好食😋Salmon Poke Bowl 🍣 ($108)行山行到咁肚餓, 真係好想食返啖飯暖下肚🤩 呢碗飯既份量好適🈴️兩個人share👍🏽 Salmon既份量都算多, 而且少少火燒過既味道幾特別🔥 再配埋啲爽脆既海草同埋熱辣辣既飯, 呢個飯係有啲驚喜🥳 Baby Pancake with ice-cream🥞 ($98)呢個pancake係吸引到我地黎既原因😏 不過可惜期望越高失望越大☹️ 成件事比想像中普通, 但係個醬係幾特別既, 真係食到淡淡既山渣味😚 特別度唔高, 但係味道唔係差, 不過如果刻意黎試我就覺得冇必要最後我地叫左兩杯呢度既Signature drink, 可惜真係普通到不行, 一係淡到傻, 一係就普通都暈, 有興趣可以試下佢地既cocktail餐廳既座位都舒服😌 鹹食比甜食更有驚喜, 個Salmon bowl 同薯條真心正😍 呢間餐廳係dog friend

Salmon Poke Bowl 🍣 ($108)

餐廳既座位都舒服😌 鹹食比甜食更有驚喜, 個Salmon bowl 同薯條真心正😍 呢間餐廳係dog friendly, 所以大家可以帶埋你地既愛犬一齊去🦮
2021-01-17
20 分鐘 (堂食)
  • 鬆軟小班戟配懷舊山楂士多啤梨汁