2022-07-25
今日同朋友喺銅鑼灣行街🛍,行到咁上下開始攰同埋有少少肚餓,諗住搵個地方飲杯嘢唞下🥂。不過由於係禮拜六日,所以周圍都人迫人🥵,於是我哋決定搵樓上cafe☕️。去到門口見到餐廳做緊二人下午茶優惠🤩,望落幾抵,包食物又包嘢飲,所以決定一試~ 有兩個tea set可以揀,「我女友不餓💁🏻♀️」同埋「我男友總是很忙🙋🏻♂️」,不同之處係一個有鹹點一個無。我地最後揀左女友tea set 💁🏻♀️,因為既然難得一場黎到,梗係要趁機試多啲唔同款式啦🤤。見到個tea set,我地兩個第一時間打卡📸,相機食先😂,因為真係擺得幾靚,摩登得黎每款糕點一覽無遺✨整體而言,食物高水準,啲糕點精緻得黎分量啱啱好👌,正好滿足我地😍。真心推薦想搵一個地方悠閒地度過下午嘅人們黎試依個下午茶優惠🥂,可以一邊閒聊一邊食好嘢,很寫意呢~~😚