2019-07-22
第一次認識呢間中菜廳就係因為被免費泊車所吸引, 上次黎過應該係一年前食晚飯, 都唔記得左當時登記左做會員, 打電話訂位時個女仔好好主動問係唔係會員再幫我用電話號碼CHECK, 會員有折扣的, 仲幫我留定車位, 就係咁我星期六到個陣唔洗等位仲連排隊等停車場GE時間都唔洗浪費!我地得2個人, 食少少野先上朋友屋企探BB, 但估唔到有粥仲有湯而GE選擇!斑球魚湯米線換稻庭面本身個菜單係寫斑球魚湯米線, 另一個係紫菜蝦球湯稻庭面, 我朋友心大心細又想食魚又想要稻庭面, 落單個員工就好好咁提出唔介意加錢可以轉俾我地, 我朋友即刻四萬咁口就落左斑球魚湯稻庭面, 我自己叫左碗粥所以試左2啖, 魚湯好甜加埋滑滑GE稻庭面口感一流, 朋友就話食到D魚好鮮, 好想試埋個紫菜蝦球湯稻庭面黑松露素餃呢個係落單個員工介紹的, 佢話係佢地中菜廳推介GE點心之一, 上菜時連埋個蒸籠蓋一齊出, 出哂煙感覺上夠哂熱同埋衛生好多, 起碼唔洗送菜途中食哂塵, 咬落口就有好香的黑松露同埋菇味, 少少爽口GE應該蘿蔔, 呢個配搭幾得意.白灼時蔬佢有幾款菜揀的, 我地就揀左菜心, 比平時飲菜少油得黎又夠綠, 重點係佢每一條菜都
斑球魚湯米線換稻庭面
黑松露素餃
白灼時蔬
佢有幾款菜揀的, 我地就揀左菜心, 比平時飲菜少油得黎又夠綠, 重點係佢每一條菜都批走左菜頭, 食哂成碗都唔攝牙!
桑寄生蓮子蛋茶
題外話/補充資料:
最好打電話BOOK台, 咁就唔洗等位又有免費泊車, 同埋D服務都算幾唔錯