2022-11-07
東涌喜來登酒店旁有個商場,氣氛好似愉景灣遠離人群。由於東薈城都係連鎖餐廳為主,所以上網搵食到呢邊😊入到去商場已經過得氣氛幾好 中庭有小型活動,每間餐廳都好有特色。我地揀左間係1樓既餐廳因為會望到海景 可以chill一下入到黎餐廳已經見到有張波枱、落地大玻璃就係一望無際海境。原來weekend有brunch、包括前菜、主菜同甜品🍮Weekend brunchEgg Benedict - 呢個好好味 個包烤到好鬆脆,個醬仲帶有松露味Stuffed Chicken breast with Chef Salad本身我好鐘意食雞胸,呢個係雞胸夾住火腿芝士,再加麵包糠去炸,一切開入面既肉汁同芝士已經流出黎BLT Burger黎餐呢類型西餐 我覺得叫burger通常都穩陣呢個burger大到兩個拳頭👊🏻是日甜品 - 杧果奶凍食完咁多肉,食番個杧果奶凍平衡番晒
Weekend brunch
BLT Burger
黎餐呢類型西餐 我覺得叫burger通常都穩陣
呢個burger大到兩個拳頭👊🏻
食完咁多肉,食番個杧果奶凍平衡番晒