2022-12-14
科學園呢個地方真係去幾多次都唔厭,只要諗起想有個地方舒舒服服喺假日嘅時候行吓海旁,就會諗起呢到!呢間餐廳嘅位置算方便,19W大樓2樓位置有lift直到, 泊 P4停車場行過去最近。一段時間冇黎過,去到餐廳門口已經覺得好舒服,上次黎食,係同而家個老公嚟拍吓拖,今次過嚟帶埋我個小寶貝,半開放式餐廳有個室外嘅area 仲可以俾佢踢吓波,親親大自然,同陽光玩遊戲,真係好啱一家人嚟食嘢🌤🌤今次試咗啲新嘢,泡菜豬頸肉炒飯,個人覺得連埋泡菜食係幾開胃,飯有d似risotto 質地,如果豬頸肉可以在炒得香口啲就更好👍🏼本人至愛既炸魚薯條🍟今次都有試到,基本上炸魚都係皮薄脆口,魚肉冇急凍味,而且薯條仲好充足,唔使再另外叫薯條食!美味拼盤,有四款食物,包括炸雞翼,炸豆腐,豬肉丸,炸魷魚圈,再配合三個醬,好抵食!最後就係BBQ豬肋骨,肋骨上既BBQ醬唔會太重味,而且骨肉分離,非常好,唔會食到d肉黐住晒係牙到,食到捧住個肚走🤩👍🏼🍃我仲想讚果到嘅員工服務好好,我小朋友跌咗啲餐具落地下嗰陣,服務員一眼就留意到,仲好主動幫忙清潔,而且當我哋有需要叫佢哋嘅時候,反應真係好快,嚟緊都會介紹多啲朋友去食佢哋嘅餐廳,除咗
美味拼盤,有四款食物,包括炸雞翼,炸豆腐,豬肉丸,炸魷魚圈,再配合三個醬, 好抵食!
最後就係BBQ豬肋骨, 肋骨上既BBQ醬唔會太重味,而且骨肉分離,非常好,唔會食到d肉黐住晒係牙到,食到捧住個肚走🤩👍🏼🍃
我仲想讚果到嘅員工服務好好,我小朋友跌咗啲餐具落地下嗰陣,服務員一眼就留意到,仲好主動幫忙清潔,而且當我哋有需要叫佢哋嘅時候,反應真係好快,嚟緊都會介紹多啲朋友去食佢哋嘅餐廳,除咗環境舒適,最緊要就係食得開心又放心!