難得兩個人假期 ៸៸᳐>⩊<៸៸᳐周圍𝔠𝔥𝔦𝔩𝔩下附近好多人放狗狗🐾餐廳亦都ᴘᴇᴛ ꜰʀɪᴇɴᴅʟʏ 🐈‍⬛‧₊˚⋆♡̷☆₊有得揀𝔬𝔲𝔱𝔡𝔬𝔬𝔯 𝔦𝔫𝔡𝔬𝔬𝔯𝔬𝔲𝔱𝔡𝔬𝔬𝔯既 就會用紙杯𝔦𝔫𝔡𝔬𝔬𝔯位置可以揀𝕓𝕒𝕣枱 又或者窗枱窗枱個𝓿𝓲𝓮𝔀 對打卡十分友好⌯'Ⱉ'⌯好多狗仔行過 /•᷅‎‎•᷄\୭座位坐得舒服 可以睇到廚房做緊咩 又可以見到點整飲品男朋友好滿意今次既食物𝕋𝕙𝕖 𝕕𝕦𝕠 𝕤𝕖𝕥 $𝟞𝟠揀左減肥人士鍾意既 •͈ᴗ⁃͈ ✧健康雞胸三文治三文治係烘底 男朋友話第一次食烘底既麵包好好食 有驚雅到 ˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑個麵包切到靚靚仔仔 可以兩個人𝖘𝖍𝖆𝖗𝖊食 又或者一個人食都唔會論盡雞胸唔乾 配埋西檸汁 有種食既西檸雞既感覺 解左食西檸雞之苦 西檸汁酸酸甜甜 但酸味多啲 係外面食唔到呢個汁⌯'▾'⌯𝟙𝟚.𝟠 𝕤𝕡𝕚𝕔𝕖𝕤 𝕖𝕤𝕡𝕣𝕖𝕤𝕤𝕠 𝕥𝕠𝕟𝕚𝕔 +$𝟙𝟝飲管好有趣 ៷>ᴗ<៷好有質感𝕋𝕙𝕖 𝕥𝕣𝕚𝕠 𝕤𝕖𝕥 $𝟡𝟠黯然銷魂菠蘿叉燒包ᐝ ꙳ (๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘) 𐂐 ჻好多料 好有內涵 有店家自己做既薯仔菠蘿包叉燒唔係好甜無肥肥既脂肪配埋青瓜 牛油菜 厚厚既炒蛋>ᴗo

難得兩個人假期 ៸៸᳐>⩊<៸៸᳐周圍𝔠𝔥𝔦𝔩𝔩下

𝕆𝕒𝕥𝕤𝕚𝕕𝕖 𝕟𝕚𝕥𝕣𝕠 𝕔𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖 +$𝟚𝟘
濃濃既ᴏᴀᴛᴍɪʟᴋ
唔知係咪用左𝔫𝔦𝔱𝔯𝔬個泡沫久久不散
打卡一流✩*:.⸝⸝>o<⸝⸝.:*✩

˃̶͈̀ε ˂̶ ͈我同男朋友都好享受係𝓼𝓵𝓮𝓮𝓹𝔂𝓱𝓮𝓪𝓭既時光