2021-03-31 228 瀏覽
星期六難得放假,約埋幾個姊妹搵間cafe可以坐低傾下計就搵到呢間啦因為順便可以參觀埋歷史建築❤️❤️我叫左杯精品咖啡,亦係店員推介,因為我本人對偏酸既咖啡唔太中意,所以揀咖啡時我都比較講究另外叫左一個all day breakfast, 盲鰽魚柳墨魚汁海鮮炒飯,黑松露薯條同埋蟹肉牛油果蘋果蟹籽包all day breakfast 好大份,而個炒蛋好滑好creamy而材料都好足,唔太油😋😋盲鰽魚墨魚汁意大利飯,魚柳既魚皮煎得脆脆地但仲保留到魚肉既鮮味同鎖住左佢既肉汁😘😘😘對我好怕魚腥味既人呢個一啲都唔腥而墨魚汁意大利飯好香好滑但啲飯唔算好硬,岩岩好而蟹肉牛油果蘋果蟹籽包係甜甜地,再配埋蟹肉,好開胃,一個女仔真係可以食得曬一份架🙈🙈而且賣相仲好靚,好吸睛😍周圍環境好靚好靜,同佈置得唔錯抵讚👍🏼👍🏼👍🏼
星期六難得放假,約埋幾個姊妹搵間cafe可以坐低傾下計

就搵到呢間啦
因為順便可以參觀埋歷史建築❤️❤️

而材料都好足,唔太油😋😋

對我好怕魚腥味既人呢個一啲都唔腥
而墨魚汁意大利飯好香好滑但啲飯唔算好硬,岩岩好

而且賣相仲好靚,好吸睛😍

周圍環境好靚好靜,同佈置得唔錯
抵讚👍🏼👍🏼👍🏼
2021-03-27