2016-07-05 188 瀏覽
好耐未試過酒吧既晚餐了,就好好來吃一頓,明天繼續努力上班去。。。 名字有點特別中文叫狗毛3 好搞笑,真係好想問下老闆這名字既起源。 講真酒吧來說這麼菜色算不錯,感覺到老闆有用心經營叫左個蘑菇湯,好香既蘑菇味,好滑既忌廉,好香濃叫了一個香辣雞翼小食,辣辣的雞翼,好嘢味,辣辣地,配菜仲有西芹,好清爽,又多汁,感覺好新鮮,點芝士醬食更增添芝士濃味。 店員推介既漢堡,牛肉係佢地自己手打自家製,好有心機,牛肉口感比較散,但肉味濃,好多肉汁,加埋芝士同煙肉更加層次感,連洋蔥都好新鮮好洋蔥,正 ,好飽呢個炸魚同炸薯條真係好吸引,唔叫唔得真係,炸魚皮好脆好薄,魚肉好滑同超多汁,不錯不錯,薯條店員話係原只新鮮炸同切,外脆內軟,好味道叫了一杯士多啤梨特飲,好爽皮,超重薄荷葉香,好清新,令人醒一醒神來,能和友人一起舉杯吹吹水,人生一大樂事也。朋友叫了店員為他安排,呢杯叫雲圖,店員話係佢地新創出來,係益力多味,飲落甜甜的,店員仲話一邊飲會一邊有唔同既變化,就好似雲一樣,幾特別,有創意最後雖然好飽,不過覺得應該叫點水果來清一下腸胃,放得好靚既水果盤,樣樣都好甜,只有士多啤梨比較酸,樣樣都好新鮮好清新。滿足

講真酒吧來說這麼菜色算不錯,感覺到老闆有用心經營
叫左個蘑菇湯,好香既蘑菇味,好滑既忌廉,好香濃
滿足
2016-07-03