2015-03-08 2801 瀏覽
依間餐廳嘅位置真係幾隱蔽。餐廳位於小巷嘅盡頭,前邊有啲雜貨鋪,剪髮店,真係估唔到依度會有一間西餐廳。我哋叫開咗兩個餐,包湯,主菜,甜品同飲品。個南瓜湯好creamy,食到有南瓜蓉。 個多士整得好脆!呢度嘅薄餅只可以揀薄批。用嘅材料雖然都唔係高級材料,只有腸仔,火腿,菠蘿,蕃茄加芝士,但簡單得來都幾好味!個餅底好薄好脆。似餅乾多過薄餅。個三文魚煎得有啲過火,太過熟。個意大利飯嘅生熟就剛好,個汁都調得幾好味。見個肚仲有啲位,試埋佢個炸洋蔥圈。新鮮出爐,熱辣辣,好邪惡,不過真係幾好味!野飲同甜品都算一般。野飲試咗佢嘅是日特飲,荔枝綠茶,啲糖漿痴哂係底,一飲個下好甜,味道麻麻。個甜品係普普通通嘅啫喱,不過不失。餐廳環境幾好,算係幾靜,適合傾計。唯一唔係幾好嘅就係出邊户外座位有人食煙,連我地坐入面都聞到有煙味。下次再黎會要求一張離門口遠啲嘅枱。

我哋叫開咗兩個餐,包湯,主菜,甜品同飲品。

南瓜湯

個南瓜湯好creamy,食到有南瓜蓉。 個多士整得好脆!

Pizza ($88)

三文魚扒配意大利飯($128)

炸洋蔥圈 ($48)

2015-03-06
南瓜湯
Pizza ($88)
炸洋蔥圈 ($48)