2009-09-15 13 瀏覽
最近呢間嘢好出名呀~終於揾新鮮嘢食既我,又點會唔試下呢~一行四人~ 7:15左右己經拿位~ 等到8:30 有得入座~ (呢間嘢都幾好service~ 你拿咗飛,當佢吔有位時就會call 你吔架)8:30 入座, 打開menu , 有三個人己經話要食海鮮濃湯烏冬呀, 當落單時waiter 才話我吔知有限既, 結果得番一個咋, 我好朋友同佢男友都讓咗比我食呀~之後佢吔分別叫咗厚豚肉烏冬(豚骨湯), 吉列豬扒烏冬(豚骨湯), 黑胡麻豬扒(豚骨湯)我既烏冬來第一個來先既~ 濃湯似龍蝦湯味, 好好飲, 好好味, 海鮮又大件都新鮮呀~ 我最後成碗食晒仲飲埋d湯添~ 烏冬都幾好但不夠煙 um 呀男友既黑胡麻豬扒都特別呀~ 有些似花生糖既感覺, 但佢覺得一般咋, 佢覺得d烏冬一般, 不是真係特別好食呀~我既朋友同佢男友都話ok , 但就覺得 不是真係好特別呀~ 但都好味既~ 同埋大家都覺得佢貴囉~我吔叫咗個小食係七味雞翼,我無食到呀~ 佢吔話辣辣地幾好味~加6-8元就有一杯飲品, 呢餐都幾好呀~
最近呢間嘢好出名呀~

終於揾新鮮嘢食既我,又點會唔試下呢~

我最後成碗食晒仲飲埋d湯添~
烏冬都幾好但不夠煙 um 呀

加6-8元就有一杯飲品,