2022-12-27
今晚去行女人街,趁天氣凍凍哋搵餐打邊爐食下,經過旺角通菜街見到(肉蒲團火鍋放題)就入去試下,發現左個超驚喜的推廣。依家做緊推廣,只係加20蚊就可升级任食A4和牛。清酒味噌卜卜蜆湯底:飲到湯底淡淡清香酒的味道,十分醒胃,身體行氣活血,即時暖和。出場是一盤有夢幻意境的和牛肉拼盤,分別有A4牛頸脊、牛板腱、牛五花肉、安格斯牛小排油脂分佈平均入口即溶。A4鹿兒島產和牛牛五花,重油花,油香澎湃,在口中只需三數秒,足以芬香撲鼻,回甘香味十足。這幾款鹿兒島產A4牛肉已經值回票價。北吉廣島蠔,非常新鮮,肥美,入口即溶。唔使就住食,盡情encore 吧。貨真價實,落足重本,提供了石班魚片,魚肉肉質結實。日本帶子非常鮮甜,食時重好有絲絲質感、越南虎蝦、蝦滑爽口彈牙。自助配料餐吧~有芫西貢丸、芥末貢丸、墨汁墨魚丸等等,好難數得哂。火鍋配菜區~有溫室菜苗、蟲草花、成廿幾款不同種類無限添加。食完火鍋嘆番個甜品就是完美,我至愛嘅haagen dazs雲呢拿雪糕。
依家做緊推廣,只係加20蚊就可升级任食A4和牛。
出場是一盤有夢幻意境的和牛肉拼盤,分別有
這幾款鹿兒島產A4牛肉已經值回票價。
火鍋配菜區~有溫室菜苗、蟲草花、成廿幾款不同種類無限添加。