2017-11-02 314 瀏覽
中秋節第二日公眾假期,周圍啲cafe一係唔開一係就冇位,偏偏等二日要有presentation,揾唔到地方可以同groupmates傾野做最後衝刺,好彩最後比我地揾到呢間慕茶😆😆間餐廳一入到去好多人,但好彩都仲有位。雖然環境唔算靚,但係對於一個要趕功課即人黎講,啲間cafe最大優點一定係佢唔趕人走同埋wifi夠快!!!!我地三個人每人叫左一個item就由兩點坐到七點了。食物方面,我叫左一個甜品,有藍莓芝士蛋糕同埋一個玫瑰花味既雪糕。呢間cafe雪糕啲味全部都好特別好好食,好似全部都係自家製的。相對之下,藍莓芝士蛋糕就冇咩特別了。不過甜品個份量偏細,就咁就58蚊,唔太抵食。😢
2017-10-05