2024-12-11
>>開業無幾耐已經好受歡迎 呢次聽朋友講呢間有啲菜式係營養師同健身教練推介 就去食下 意外地好味 空間感都唔錯 適合一個人嚟chill<<<🥢🥢食材新鮮 好睇又好味 = 回訪率 90% 🥢🥢 ⭐️4 toppings - DIY Toast $98自選toast最平都係$58,鍾意佢配搭夠自由又高質~我特登揀咗好有麥香 嘅Sourdough Bread,配Homemade Guacamole 幼滑creamy, 簡單配上炒Mushroom同好fresh 嘅Spinach、Tomato,連埋Smoked Salmon呢個toppings 不得了,營養爆登又好味!係我最鍾意嘅組合⭐️Fern (Set)(Less Sweet) $27.5-superfood smoothies系列 可以㨂少甜同自選奶 又可以mix 其他superfood 包括芝麻、亞麻籽、奇亞籽、雜果麥片、蛋白粉,超啱嗰啲去完gym 補充蛋白質呀!我揀咗Fern 呢個組合,貪佢可以促進腸道,估唔到咁正!牛油果嘅濃郁同香蕉天然甜嘅比例調配得啱啱好,試真啲仲有椰子水嘅清新,沁人心脾❤️🏷️To
🥢🥢食材新鮮 好睇又好味 = 回訪率 90% 🥢🥢
⭐️4 toppings - DIY Toast $98
🏷️Total $125.5
📍 Bischofia by Mood (觀塘)
觀塘鴻圖道19號富登中心地下1號舖