2008-12-05
呢間係我既心水外賣店,雖然鋪細細,位置唔多起眼,但係都好多人幫襯。其中最喜歡佢既沙律,用料新鮮,醬汁好味,特別係南瓜沙律,淋淋既南瓜加上少少既香草,勁好味。不過尋日去到已經賣晒,所以揀咗煙三文魚縲絲粉,三文魚都好新鮮,份量亦唔少。仲有幾款醬比你楝:千島、意大利、honey mustard。推介:honey mustard。其實唔落都已經好好味!另外再要一個例湯(+5蚊就有!),今次係南瓜湯,勁重南瓜味,正!。平時多數都係雜菜湯,無肉既,味較淡,但勝在夠健康。跟住再加多個細生果盒(都係+5蚊),個盒有芒果、奇異果、提子、火龍果、梨等,好新鮮架!其實可以揀大盒d既生果(都係多幾蚊雞),不過已經好飽。呢間鋪似係家庭生意,所以佢地個個都好合作,而且非常快手同有禮貌,價錢唔貴,值得推介,所以我係中環返工都會行過黎幫襯。