2023-08-17
最近食咗好多肉類同油膩嘅食物,小編下意識覺得自己肥咗😫,所以呢排決心要食得❤️🔥有益健康啲🔥今次去咗green waffle 食晚飯🥗,聽個名已經感覺好健康,食物都好keto friendly🫶🏻🥣Green Cleanse(包含 全脂牛奶,有牛油果🥑,香蕉🍌,芒果🥭,螺旋藻,穀物,有機奇亞籽,椰子片,士多啤梨🍓藍莓🫐芒果🥭)賣相吸引,顏色鮮豔💖入口味道相當濃厚幼滑👍呢個大大碗嘅乳酪好健康同豐盛✨講下營養方面💖👇全脂牛奶提供咗豐富既蛋白質和鈣質,女士容易流失鈣質,建議多食👍牛油果、香蕉和芒果則增添咗天然的甜味和營養價值✨螺旋藻係綠色超級食物,富含蛋白質、礦物質和維生素椰子片和士多啤梨藍莓芒果增添咗豐富的口感和色彩♥️小編超推🫶🏻❤️💚💛Green cleanse味道豐富、營養均衡,喺輕食健康首選☺️🩷🍽️黑松露野菌意大利飯意大利飯結合黑松露和野菌均散發出濃郁的香氣野菌質地鮮嫩,意大利飯軟糯的飯粒和香濃的黑松露再配有大冬菇多汁juicy ,好好食👍👍班蘭班戟🥞香濃的班蘭香氣,搭配著鬆軟的班戟皮,口感非常綿密☺️班蘭窩夫加香蕉🧇🍌呢到既窩夫非常出名👍✅班蘭窩夫好鬆化帶有濃郁嘅蛋香味搭配上甜甜香蕉,絕
🥣Green Cleanse
賣相吸引,顏色鮮豔💖
入口味道相當濃厚幼滑👍
呢個大大碗嘅乳酪好健康同豐盛✨
講下營養方面💖👇
全脂牛奶提供咗豐富既蛋白質和鈣質,
女士容易流失鈣質,建議多食👍
牛油果、香蕉和芒果則增添咗天然的甜味和營養價值✨
螺旋藻係綠色超級食物,富含蛋白質、礦物質和維生素
椰子片和士多啤梨藍莓芒果增添咗豐富的口感和色彩♥️
🍽️黑松露野菌意大利飯
意大利飯結合黑松露和野菌均散發出濃郁的香氣
班蘭班戟🥞
香濃的班蘭香氣,搭配著鬆軟的班戟皮,口感非常綿密☺️
班蘭窩夫加香蕉🧇🍌
呢到既窩夫非常出名👍✅
班蘭窩夫好鬆化帶有濃郁嘅蛋香味
搭配上甜甜香蕉,絕對係食極唔厭