2024-05-24
今日黎到尖沙咀又想食健康啲🥗一諗到食健康啲,就想食poke 又健康又低卡🤩🤩火辣辣雞胸❤️🔥🫶🏻呢個poke入面已經有慢煮雞胸,蕃茄豆腐,雞蛋絲,再配青檸辣醬,我哋再加咗蟹柳同埋牛油果。個辣醬好好味,係好微好微既辣,雖然啲餸係偏淡味,但有個辣醬,簡直係畫龍點睛🧐一碗有曬肉,菜,同埋飯,真係好滿足,但卡路里又唔高😙😙,感覺啖啖都會食到食物本身既味道,而且啲食物都好新鮮。絕對係高蛋白質之選👍👍自選風味碗🥙我就揀左三文魚,雞胸,豆腐,雞蛋絲,蟹子,果仁芝麻醬🍣三文魚非常新鮮,切到正方形,一粒粒,口感好好。呢一碗比起上一碗無咁濃味,但係都唔會無味,配埋蟹子一啖食,又爽口又軟,好好既配搭👍👍仲可以揀自己中意既餸,一碗滿足曬所有願望。香蕉奶昔🍌士多啤梨奶昔🍓一啲都唔甜,反而好香生果既原味,又健康又好飲😍😍🤤未飽啊指數: 8/10👍🏻餐廳性價比: 8/10.Peek-A-Poke (heath慶方) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈heath慶方地庫S01B號舖.#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #飲飲食食 #hkea
火辣辣雞胸❤️🔥🫶🏻
自選風味碗🥙
🤤未飽啊指數: 8/10
👍🏻餐廳性價比: 8/10
Peek-A-Poke (heath慶方) (尖沙咀)
#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #飲飲食食 #hkeat #openricehk #hkfoodpic #hkfoodblogger #hkig #hkfoodie #香港美食 #852foodie #foodpornhk #l4l #foodporn #buffethk #foodgasm #foodlover #veganfood #eat #foodpics #cafehk #hkcafe