2020-01-26 33 瀏覽
DAMA已經因為佢地火龍果紅卜卜嘅雪糕紅左一段時間 再去search下呢間餐廳發現佢哋原來係素食店 有多款全素雪糕 唔用奶製品整嘅雪糕更能夠食出嗰隻食物嘅原味 之前已經試過火龍果味 食落到好似直接食緊果肉 冇牛奶食曬成支都冇咁膩而且冇咁罪惡感 因為而家有好多新味 佢哋都會有嗰個星期有嘅4款味道 所以可以係佢哋ig睇吓個星期有咩味道先去唔怕摸門釘 而我呢排終於食到貓山榴槤味!!!!係鋪頭出面已經聞到好強烈嘅味道 味道同之前嘅雪糕一樣好真材實料 滿足到我呢個榴槤控 好想encore~ 仲有好多款味栗子開心果都好似唔錯咁 佢地仲可以叫野食蛋糕 係一間好高質嘅餐廳⸜( ・ᴗ・ )⸝
貓山王榴槤軟雪糕
火龍果軟雪糕