2021-08-26 15 瀏覽
店內除咗主打靚靚純素雪糕之外,仲有一啲輕食套餐可以選擇Noodle Set $88和風沙律百頁豆腐稻庭烏冬冷烏冬爽口彈牙,加埋豆腐、車厘茄、菇、豆同沙律菜,撈埋醬汁好開胃,份量唔會太多,健康輕食之選👍🏻火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶芝士奶蓋就飲得多,第一次試杏仁奶同豆腐整嘅奶蓋,本身好驚杏仁味會好重,飲落感覺唔會,茶底係火龍果烏龍茶,有茶香又清新,飲完都唔會覺得好heavyWrap Set $88日式麻醬豆腐捲即叫即整,餅皮煙煙韌韌有咬口,入面有牛油果、豆腐、生菜🥬,好飽滿,食落口感層次豐富Iced Cappuccino咖啡味香濃,唔太甜榴槤軟雪糕 $68每日會有4款口味選擇,朋友係榴槤控,當然見到有榴槤選擇梗係揀榴槤味,未食已經聞到好香榴槤味,入口順滑,香濃,榴槤控必試呀!日本京都Matcha雪糕杯 $38抹茶味香濃,好creamy,另外仲有5款口味選擇,食完唔夠喉仲可以買返屋企慢慢嘆!

店內除咗主打靚靚純素雪糕之外,仲有一啲輕食套餐可以選擇

Noodle Set $88
和風沙律百頁豆腐稻庭烏冬