2024-11-04 528 瀏覽
成年人不作選擇:一上枱聞到好香藥膳味(其實成間鋪都係好香藥膳味)刀削麵好彈牙,牛頸脊唔係普通肥牛,幾有牛味,豬軟骨好淋,雞肉唔滑係預左不過份量幾多而且有雞味,呢碗麵重點都唔係啲餸,係湯同麵,個湯好味到我地飲哂成碗鎮江骨酸菜肉碎拌麵:鎮江骨酸酸甜甜煮得幾入味不過就有少少鞋,揀左平時出面好少見既手擀麵,滑身得黎配撈麵感覺可以痴到多啲汁,個酸菜同肉碎就有啲鄉下既感覺,酸菜味有啲蓋過左其他食材既味,建議可以調節下份量煎北京餸子:煎餃煎得好香,外脆內軟,北京餃子入面係肉餡冇菜,調味唔會太咸啱啱好,推薦豆漿:大大杯仲要唔係樽裝,呢$9好抵比,佢斟左好多泡泡出黎,搞到口感好似cappuccino,不過我諗佢唔係專登既,甜度唔太甜,濃度又剛剛好,算係我飲過最好味既豆漿之一,如果口渴經過會想買杯豆漿走😂呢到野食質素高之餘,果日個姐姐態度都好nice,唔怪得試業都坐到差唔多滿哂

• 煎餃
  • 藥膳刀削麵