2022-01-02 64 瀏覽
開Party點少得蛋糕,但係現代人嗰個注重健康又要減肥,吾想食太多cream,最啱就係古祖蛋糕,價錢相宜,味道多啱曬大家可以試吓吾同好味😋之前見過好多人介紹呢間古祖蛋糕💛💛「囍源」💛💛開業至今,標榜低糖少油,使用水浴法,老闆仲問我知唔知咩黎架😂我一定唔會知啦,經店員詳細介紹,呢種做法做出黎嘅蛋糕要成2-3個鐘,蛋糕先唔會燶邊燶底,明白佢哋與別不同製作方法,注重品質,慢工出細貨,才可以做出表面平滑、內裡濕潤有彈性嘅效果,💛小店情願賺少啲,堅持「水浴法」限量出品都唔會谷銷量👏🏻👏🏻👍👍唔同其他店舖,可以一個鐘頭出爐一次,大量焗製。💛💛見甘抵,我哋痴咗一次過試左三隻口味😂😂❣️蕃薯味,店員話唔係日日都會做,見到有靚材料先會做,番薯味甘香又甜又軟滑,果然零舍不同🥳👍❣️肉鬆芝士味-層次感十足,餡料十足👍❣️芝士控又忍唔住買埋芝士,中間仲有粒粒芝士勁有嚼口👍日日新鮮製作,可以放雪櫃三日,一個蛋糕一個印,吸滿十二個=$55,可以當錢洗。有成70多種口味,包你吾會食厭..

唔同其他店舖,可以一個鐘頭出爐一次,大量焗製。

💛💛見甘抵,我哋痴咗一次過試左三隻口味😂😂

❣️肉鬆芝士味-層次感十足,餡料十足👍

❣️芝士控又忍唔住買埋芝士,中間仲有粒粒芝士勁有嚼口👍

2022-01-01
外賣自取