2023-04-22 119 瀏覽
Weekend 去左北角嘅「No Boundary」食早餐,真係好滿足啊!我哋叫咗全天早餐同埋國王全天早餐,份量真係好足夠!😋全天早餐有炒蛋、茄汁豆、牛角包等等,好豐富,又好好味!特別係佢嘅牛角包,外脆內軟,好好味!👍🏻國王全天早餐就更加豪華啦,有煙三文魚同再加埋炒蛋、煙肉、茄汁豆同德國香腸,真係一份超級豐富嘅早餐!🤤除咗全天早餐,我哋都試咗佢嘅煙三文魚牛油果法式牛果包配沙律,好新鮮,三文魚又鮮美,配牛角包真係一流👍🏻 同埋佢嘅沙律好清新!🥗另外,我哋都試咗佢嘅兩款smoothie,「玉蝴蝶」牛油果香蕉smoothie,同「給自己的情書」香蕉花生醬smoothie,兩款都好好味,清新又健康!🍹最後,我哋試咗佢嘅日本鮮奶抹茶,味道濃郁,又唔會太甜,好正!🍵總括而言,No Boundary嘅早餐真係好豐富好好味,亦都好健康!下次會再去!👍