2017-03-03 1502 瀏覽
食開素食嘅朋友,不斷推介我黎呢間食嘢~ 原因係Lunch $40 幾蚊,3樣餸,仲要紅米飯任裝! 適合我呢個飯桶嘅人呀!不過,今日就唔係食Lunch, 而係食Dinner!7點幾黎到,就已經Full Booking, 要等位呀! 好在呢到嘅伙伴好識做,見book左台既人都未黎,就立即叫我地去坐啦! 而且有笑容,多到溫馨滿瀉!講返食野,我地無食套餐,要食多啲唔同野,就散叫啦!1. 竹笙湯匙: 香滑又帶有粟米味! 2. 賽螃蟹: 記得落醋,蛋白味先會吊到出黎!3. 三杯雞: 雖然食落唔似雞肉,但個啲汁好原味,好似大陸家鄉原味呀!4. 鰻魚炒飯: 帶少少鹹,不過鰻魚汁同"鰻魚肉" perfect match! 有口感,完全唔似食緊素菜呀!5. 酸味魚: 唯獨呢個菜係炸,有啲熱氣! 不過,我地都係見隔離台食到咁滋味,先額外加單,加埋炒飯食就最正!食到飽飽之後,店員仲請左我地食秘方嘅果凍,仲話啲客食過翻尋味。 唔....係香香地嘅,不過我個人唔太鍾意咁多魚膠嘅感覺!附上9折卡比大家任用!Show張相就用得啦!

不過,今日就唔係食Lunch, 而係食Dinner!

講返食野,我地無食套餐,要食多啲唔同野,就散叫啦!

1. 竹笙湯匙: 香滑又帶有粟米味!

2. 賽螃蟹: 記得落醋,蛋白味先會吊到出黎!

附上9折卡比大家任用!Show張相就用得啦!
2017-03-03
10 分鐘 (堂食)