2024-11-27 124 瀏覽
平時出街我好中意飲手搖茶, 但又好驚好肥, 攪到成日要忍口! 最近朋友介紹我幫襯呢間主打生酮茶飲嘅 「餇茶號」,以後想飲手搖茶就唔洗再就住就住啦😍🌟生酮黑糖珍珠脫乳糖鮮牛乳黑糖配上脫乳糖嘅鮮牛奶,味道無平時出面個D咁甜,反而味道岩岩好。每一口都係香甜滿足,仲唔怕肥! 🌟生酮百香果菠蘿香橙水果茶水果茶茶香清新,味道酸甜,而且入面仲有滿滿嘅水果😍🌟 生酮開心果醬吐司開心果醬嘅香滑濃郁,配上脆口嘅吐司,味道一流。生酮嘅配方令大家唔洗擔心碳水化合物嘅過度攝入,味道同普通嘅吐司唔會有好大分別,好食又健康!🌟 生酮奇亞籽高纖蛋白方包呢款方包高纖維、高蛋白質, 仲有奇亞籽🤩,富含 Omega-3 脂肪酸! 我買番屋企夾埋D新鮮蔬菜、雞胸肉同芝士做三文治食, 夠晒健康之餘,方包味道同普通方包仲係一樣ga!🌟 生酮港式檸茶呢款檸茶用咗赤蘚糖醇代替傳統糖漿, 仲係零卡路里, 真係飲多2杯都唔怕肥! 佢飲落同平時嘅檸茶無咩分別, 甜度仲岩岩好!

🌟生酮黑糖珍珠脫乳糖鮮牛乳

🌟生酮百香果菠蘿香橙水果茶
水果茶茶香清新,味道酸甜,而且入面仲有滿滿嘅水果😍

🌟 生酮開心果醬吐司

🌟 生酮奇亞籽高纖蛋白方包