2024-12-11 40 瀏覽
平時好鐘意周圍試下手搖飲🧋但飲得多又驚肥驚唔健康😌平時成日少甜走甜又覺得冇咁好飲😂原來最近屋企附近開左餇茶號🫖係酮福堂旗下嘅茶飲店💕 餇茶號主打各式各樣嘅無糖茶飲和小食,酮糖零負擔,從此想飲廢水變得更加健康🤭見到除咗有茶飲🧋仲有一啲健康小食😍即刻要試下🧋生酮黑糖珍珠脫乳糖鮮牛乳第一次飲,原來用左桃膠代替珍珠,一樣有口感💕甜味來自自家研發不升糖的天然生酮糖漿,而且無添加✅無基因改造✅飲廢水都飲得健康啲🥤百香果菠蘿香橙水果茶酸酸甜甜嘅口感,呢杯加落大量水果,果味十足😍百香果同菠蘿配搭得啱啱好🫶🏻🥪腰果醬多士好香嘅腰果醬,即烘吐司,香脆濃郁,好健康😍生酮吐司同一般味道唔會爭好遠,食落都健康啲✌🏻🍞生酮奇亞籽高纖蛋白方包最新推出的生酮奇亞籽高纖蛋白方包低碳水、高纖維、高蛋白質是生酮飲食者嘅福音,奇亞籽充滿纖維,促進消化系統健康,食落仲有啲口感🙌🏻平時用嚟做三文治啱晒👌🏻富含Omega-3天然成分增強心血管健康👍🏻下次試埋其他野飲

平時好鐘意周圍試下手搖飲🧋
但飲得多又驚肥驚唔健康😌平時成日少甜走甜又覺得冇咁好飲😂
原來最近屋企附近開左餇茶號🫖
係酮福堂旗下嘅茶飲店💕
餇茶號主打各式各樣嘅無糖茶飲和小食,
酮糖零負擔,從此想飲廢水變得更加健康🤭
見到除咗有茶飲🧋仲有一啲健康小食😍即刻要試下

🧋生酮黑糖珍珠脫乳糖鮮牛乳
第一次飲,原來用左桃膠代替珍珠,一樣有口感💕

🥤百香果菠蘿香橙水果茶
酸酸甜甜嘅口感,呢杯加落大量水果,果味十足😍
百香果同菠蘿配搭得啱啱好🫶🏻

🥪腰果醬多士

🍞生酮奇亞籽高纖蛋白方包

下次試埋其他野飲
2024-12-03
10 分鐘 (堂食)