2023-11-04
朋友成日推介呢間餐廳。放假前終於過咗嚟食啦!夏威夷蓋飯色彩配搭鮮艷。飽肚之餘又健康,低卡高纖。除左餐廳既定左既款式仲可以自選配料同埋醬汁。808 $128配料有吞拿魚、沙律菜、枝仁豆、三文魚籽、雜菌香菇、山葵乳酪醬、芝麻同埋木魚絲。吞拿魚油脂豐富並且分佈均勻,口感軟腍。仲有我最愛既三文魚籽,滿滿魚油滲進口中,一啲腥味都冇。整個配搭好fresh,感覺輕盈健康。ONO $118配料有三文魚、沙律菜(可以揀壽司飯)、雞蛋絲、溫室青瓜、蟹棒沙律、果仁芝麻醬同埋芝麻。三文魚幾厚切,肥美嫩滑,油脂感滿滿,而且份量都幾多。蟹棒波用一絲絲蟹柳堆砌整成,口感Q彈鮮甜。雖然揀左沙律菜,但都好飽肚,口感多層次,滿足 。Poke Go (漆咸道南)尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下G號舖人均消費$140 (設加一服務費)
放假前終於過咗嚟食啦!
夏威夷蓋飯色彩配搭鮮艷。
808 $128
ONO $118
Poke Go (漆咸道南)
尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下G號舖
人均消費$140 (設加一服務費)