2023-08-22 23 瀏覽
香港終於有多D frozen yogurt既選擇啦。呢到係用左低脂希臘乳酪同埋北海道3.6牛乳整成,所以食落唔會覺得太甜,整體酸酸甜甜,好岩夏天食。配料選擇都好多,有新鮮生果,餅乾類同mochi等等! Brownies, 抹茶麻糬,脆卜卜焦糖脆脆 配抹茶牛乳醬拎到個陣都覺得好靚,超級岩打卡! 而家抹茶麻糬好煙韌,好好食。焦糖脆脆同yogurt好夾,加多個口感。抹茶牛乳醬唔會過甜,奶味比較突出。感覺食曬成個都唔會好heavy! 咖啡蛋白霜糖,lotus biscoff ,繽紛樂 配bailey’s 朱古力醬蛋白霜糖比想像中好食,而且夠脆身,bailey’s 朱古力醬同yogurt好夾,個朱古力味係好濃,唔係假甜個種,男仔都好岩食!
配料選擇都好多,有新鮮生果,餅乾類同mochi等等!

Brownies, 抹茶麻糬,脆卜卜焦糖脆脆 配抹茶牛乳醬