2016-09-27
同友人見到呢間鋪頭~友人見到糙米好似幾吸引~就決定入去試下~好少食糙米的我~總覺得~糙米係好健康的食物~所以唔係好岩我~lol~睇完一輪,終於決定到食咩喇~叫餐的關係會有湯同小食~南瓜湯~我就覺得好一般喇~佢唔似以前飲過的南瓜湯~佢係無咁"結" 身,而係似水狀多D~有少少南瓜味~但一攪拌左忌廉之後,就只係飲到忌廉味~飲唔到南瓜味了~烤雞肉流心蛋沙律~雞肉好大塊好厚~雖然係烤的~但唔係好乾~中間的肉仲係有少少粉紅色~好嫩~一大堆菜再配個芝麻醬~好有日式風味~流心蛋唔算好流心~但都好好食~~小食~雞翼炸得好香~食落脆脆地~仲有個蘋果沙律~唔錯唔錯~香蔥煎蛋豬扒飯~香蔥同個蛋黃撈飯~真係無得彈~豬扒雖然肉唔算重,但煮到岩岩好~唔會好"鞋" 咁已經夠好食喇~巴東牛肉~第一啖食到好香椰奶味~個牛肉煮到好淋~個汁撈飯都好好食~落單果陣,店員提左我地會有少少辣~但就唔係好食得到辣喇~整體~唔錯~可以再返黎試下其他菜色~
叫餐的關係會有湯同小食~
南瓜湯~我就覺得好一般喇~
雞翼炸得好香~食落脆脆地~
仲有個蘋果沙律~唔錯唔錯~
香蔥同個蛋黃撈飯~真係無得彈~
第一啖食到好香椰奶味~個牛肉煮到好淋~