2012-07-03
平時中午好多人,今次夜晚8點到餐廳,竟然冇乜人,有三分二都係吉位,二個人可以寬敞的卡位。是日晚餐有四個選擇,不過唔岩食,叫左餐牌的野,其實都可以加廿蚊轉餐,有餐包、餐湯、指定飲品(蜂蜜綠茶/黑豆漿...)、甜品(是日甜品:薏米綠豆/果凍)我叫左個帶子番茄天使面跟餐。餐包:黑芝麻包仲好熱皮脆,有好香芝麻味,good!餐湯:南瓜忌廉湯質感不結不稀,味道不濃不淡,吃得出應該沒有加味精,好飲!主菜:帶子番茄天使面都幾大碟,有四粒帶子,帶子上面有d魚子,有d日式,有好多蔬菜,而且都好多番茄汁,不過我覚得今日個汁好似咸左少少,一路食一路覚好渴,飲左好多水,另外我覚得天使面太多,我今日好肚餓都食唔哂。甜品:果凍個質感好似膠膠的大菜糕,有d怪,味道也好似不太新鮮,果味欠奉,入面有三粒椰果,但感覺好似番雪左好耐,質感同味道都變左。我朋友食左一小囗已經唔食,不過我費事浪費食物都食哂。
我叫左個帶子番茄天使面跟餐。
餐包:黑芝麻包
仲好熱皮脆,有好香芝麻味,good!
餐湯:南瓜忌廉湯
質感不結不稀,味道不濃不淡,吃得出應該沒有加味精,好飲!
主菜:帶子番茄天使面
甜品:果凍