前幾天同男朋友係灣仔行街,行到又攰又口渴,天氣又十分悶熱,所以就行左去一間專門飲鮮打果汁、咖啡食輕食的小店!所以就入去每人叫左杯果汁小食坐低休息下,店內不算大,只有幾個堂食位,亦都可以Take Away!Brownie $30它們主要有果汁外,仲有焗製一些曲奇甜點,我地就要左個Brownie,表面好香脆,食落入面是軟軟的,外脆內軟,朱古力味濃郁!S05 Football Fever $55Banana, mango, orange and strawberries blended with ice佢哋啲果汁種類多,每款都有説明用左什麼水果,仲有唔同功效!男友叫左呢杯加左香蕉、芒果、橙同士多啤梨,味道好夾,微酸鮮甜,好Fresh,易入口!Athletic Power $58Strawberries, banana, pear, avocado, coconut butter而我呢款係最近新岀的Summer限定的飲品,入面有士多啤梨、香蕉、梨、牛油果及椰子油,飲落質感比較濃厚,淡淡個香蕉同士多啤梨味,易入口,而且仲有飽肚感添!

Brownie $30

S05 Football Fever $55

佢哋啲果汁種類多,每款都有説明用左什麼水果,仲有唔同功效!

Athletic Power $58

2018-07-07