🥗今次係第二次嚟呢間餐廳食飯,😜每次好肚餓又想食健康啲嘅時候都超級鍾意食佢,🤟🏻貪佢可以食得超飽肚又可以可以食到好多菜。😚佢哋一碗嘅份量真係超級多,絕對可以夠飽,🫶🏻如果細細嘅朋友仔,佢哋仲有迷你size可以揀。.🐷 夏威夷風味(迷你)$68🥰有迷你size呢個選擇非常貼心,🤪份量啱啱好完全足夠一個女仔食得飽。👍🏻飯底方面可以減一半飯一半菜,入面有吞拿魚、海帶芽、紫洋蔥同埋蟹籽等等好多嘅配料。😚食落去超級豐富,魚生亦都一啲都唔會唔新鮮。.🐷自選風味碗 😋如果比較大食嘅朋友仔可以揀正常size,🤣今次小編就揀咗比較多配料。🥗一碗入面加咗三文魚同埋吞拿魚,另外飯底都係揀咗一半飯同埋一半菜,😚醬汁方面就揀咗比較fresh 嘅鰹魚汁。🤪入面有超級多菜青瓜同埋蕃茄仔,😛食落去感覺非常之fresh,❤️絕對係健康之選。.🐷 芝士條 $48🥰芝士條新鮮炸起,入面超級拉絲。👍🏻一份嘅份量有六條,淡淡都係充滿芝士嘅奶香。.📍 Peek-A-Poke (尖沙咀)尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈地庫 Heath S01B號舖.

🐷 夏威夷風味(迷你)$68

🐷自選風味碗

🐷 芝士條 $48

📍 Peek-A-Poke (尖沙咀)