2021-06-12 39 瀏覽
今晚經過元朗鷄地見到呢間新餐廳INN, 起初都唔明係咩意思,睇真D原來係I’m Not Nothing。餐廳外觀設計清新、用咗好多綠色植物去點綴,滿滿嘅田園味道,望埋餐牌見食西餐嘅,價錢合理,可以入去試吓。主食有幾款都想食,見隔離檯個波士頓龍蝦牛肝菌意大利飯好好味咁,我都跟住點呢個先。上枱時見賣相好靚,有半隻龍蝦,好吸睛。蝦肉鮮甜爽口。而意大利飯好好味,米飯索曬滿滿嘅醬汁香味,濃稠適中,食不停口。甜品點了法式班戟:榛子朱古力和香蕉味道,相信呢個組合一定穩陣。法式班戟賣相好豐富,餅皮口感煙韌軟熟,配上Nutella醬和香蕉,加埋cream 一齊食,味道好夾,又唔會太甜。呢度感覺好舒服,而且食物味道唔會好濃,感覺健康,下次再黎試埋其他野先。