2017-08-30
收工好攰, 想食餐好嘅但係又唔想食太多嘢, 經過呢間小店, 俾門面吸引咗入去.鋪仔細細, 但係d decoration都幾精緻, 睇落去心情都好d..... 點知睇埋餐牌仲開心, d果汁可以一層層, 都唔知佢點整. 老闆娘話佢地d果汁唔加水, 唔加糖, 只會按客人要求加少少冰, 見咁健康, 就食呢間啦!!我點咗個餐, 有包, 生果杯同層層果汁! 個包我揀咗ham, 入面有生菜番茄, 最surprise係竟然有牛油果呢款super food, 呢餐又再健康d . 個生果杯有好多唔好生果, 好豐富. 個層層果汁我揀咗紅肉火龍果+奇異果(諗住好瞓d) +番石榴, 出嚟真係一層層架!!!! d果汁其實都幾杰, 堅真材實料, 又冇加糖, 真係好味!!! 佢有好多款配咗嘅果汁, 仲改埋名, 咩hehe, sheshe, tgif...., 好得意, 下次要試吓先!!老闆娘即叫即整, 都等咗一陣先有, 不過咁先係新鮮吖嘛. 間鋪仔細細, 我冇響度食, 叫咗外賣, 點知搭叮叮嗰陣, 忍唔住, 食咗因為好想知道個層層果汁咩味 結果梗係好好味啦, 見到支層層果汁, 個人心情都靚d.個包都食到我好
個包都食到我好飽.... 好好味!!! 呢餐真係好健康, 放工咁攰, 心情麻麻.... 食完真係開心咗. 其實呢個餐真係抵, 平過d三文治連鎖店, 又健康過佢地, 真材實料!!! 幫襯d小店好過幫襯大富翁....
我平時唔寫comment, 不想見老闆娘用心經營, 所以留comment支持吓.
支持小店, 加油!!!