2008-01-19
見到好多咁好d食評所以就同埋老公一齊去試下,叫左salad、meat lover pizza、chicken wings同埋ribs,有以下評語:salad = 一般(好麻麻地),冇平時食開d沙津咁好食,beacon bits 冇我平時去city super買又或者d餐廳自己整咁好,好平貨式,沙津醬又麻麻,有d失望,我老公食左少少就停手。meat lover pizza = 本人就唔太鍾意太多肉,但pizza新鮮加上餅底係用小麥做,又好食又健康,見到人地食煙三文魚,都好吸引。chicken wings = 一般,冇pizza hut咁好食,食評仲話ok,我咁鍾意食雞翼下次都唔叫。ribs = 又係一般之作,唔駛呢到食,反而行前少少個間仲好食得多。下次salad、chicken wings、ribs都唔會叫,好想試下芝土薯條。