2018-09-05 836 瀏覽
星期六打電話book 已講明兩個大人一個三歲半小朋友, 歺廳話五歳以下唔收費星期日午餐時段入座率大概一半 俾左梳化位四人檯我地 ..食食下又多左人入黎但都只係入左六七成左右仲有好多位有位女職員立刻走過黎話如果一陣滿座仲有人等,我都要俾返小朋友個座位佢,再加一句 “你知我無收你小朋友錢𠺢可?” 好似我地拿左佢著數請問我地如何抱住一個三歳半小朋友食飯?小朋友都三十幾磅四十磅佢絕對需要自己坐一個位...一係你標明要收錢,大小同價定點收你喜歡但無可能咁樣講野加上你要做生意都唔差一個位啦,我地無出聲但如果真係要我俾返小朋友個位佢我會直接講我俾多一個錢講返食物,我覺得ok唔會好油 價錢108可接受 我不是素食者但希望間唔中可以茹素但真係無下次 唔係因為食物唔好但做生意不需要賺到盡

但真係無下次 唔係因為食物唔好但做生意不需要賺到盡