2025-01-25 0 瀏覽
一星期總會食一次poke bowl, 今次黎左北角渣華道呢間試新野。好鐘意呢度超多選擇,除左風味蓋飯,仲有8款熱食蓋飯,最吸引我的是仲有yogurt bowl😍另外仲有一系列炸物,風味小食,飲品。所有蓋飯加$20可以升級套餐,有前菜,飲品同三文魚豆腐湯。🐟韓風辣碗岩晒食辣一族,辣得好過惹!辣味三文魚又鮮又惹味,虎蝦仁彈牙, 仲有泡菜,蟹柳,紫洋葱,辣椒碎,配埋沙律底,惹味健康之選。🐟滑蛋蒲燒鰻魚丼一整條鰻魚,肉厚彈牙,燒得好香,配上滑蛋,好好食。🥣Yogurt bowl 自選乳酪本身已有穀類脆片,亞麻子同蜂蜜,另可以揀3款配料,揀左奇異夥,士多啤梨同紅桑莓,乳酪好幼滑creamy, 加上新鮮水果同蜂蜜,透心涼,岩晒食完辣野。⭐️又遇到一間健康好食poke 碗餐廳👍🏻

🐟韓風辣碗

🐟滑蛋蒲燒鰻魚丼
一整條鰻魚,肉厚彈牙,燒得好香,配上滑蛋,好好食。

🥣Yogurt bowl

⭐️又遇到一間健康好食poke 碗餐廳👍🏻