買定麵包做早餐😇😇呢間D麵包又平又軟熟,所以買咗D返屋企做早餐,全部做麵包蛋糕的都是日本製的麵粉,有益健康的油,吃出健康😋😋1-雞肉🐔磨菇🍄包——-濃,濃的雞肉磨菇粒粒,香滑好味,面包又夠軟熟😋😋2-車輪提子🍇包——吃落就是懷舊的感覺😊😊3-提子🍇鬆餅——足料提子,鬆餅有咬口又帶鬆化口感。4-椰撻——-香濃椰絲味道,軟熟又不會太甜,而且仲好香椰味,軟熟香滑⋯⋯😊5-合桃蛋糕——-合桃又香又脆,蛋糕蛋味濃郁又有鬆化口感,一邊吃一邊都有合桃的滋味😝6-朱古力蛋糕——鋪滿朱古力的香濃,咬落啖啖都夾著朱古力的濃香😋7-紫薯麵包——-紫薯香甜軟滑,像吃著紫薯雪糕的感覺⋯⋯😇8-咸朱仔包——-面包咬落濃香又滑,豬仔包的軟熟,吃著童年的回憶⋯⋯全店面包蛋糕都用日本麵粉製作,食用油又健康,半點豬油也沒有,食得出色又健康👍✌️✌️✌️✌️✌️⋯⋯
買定麵包做早餐😇😇

2-車輪提子🍇包——吃落就是懷舊的感覺😊😊

3-提子🍇鬆餅——足料提子,鬆餅有咬口又帶鬆化口感。

7-紫薯麵包——-紫薯香甜軟滑,像吃著紫薯雪糕的感覺⋯⋯😇