2017-09-26 250 瀏覽
今日早上有個客約我喺鴨巴甸街D畫廊睇畫展,睇完之後已經夠鐘食晏。之前我喺Aberdeen Street食過晚飯覺得佢地嘅質素都唔錯,所以就決定行過去睇下佢地有冇啲Lunch Menu吸引。竟然我睇左佢地個menu發現佢地除左有lunch set之外,都有Brunch set。由於我唔係特別肚餓,所以我就決定叫個Brunch set黎試下。佢地嘅Brunch set係日日由早上十點去到下午四點,基本上有提供兩種麵包或者雞蛋做主菜。鮮橙汁-橙汁好鮮甜,真係用鮮燈黎渣。喺咁熱嘅天氣之下飲哩杯橙汁真係太舒服喇!火腿奄列-奄列係由三隻雞蛋煮成,入面啲材料都好豐富,有火腿、磨菇同芝士等等。奄列炒到好滑同腍,生菜都好新鮮,另外我都叫左一份烤雞,烤雞好juicy好好味。