2019-07-22
小編私心推薦減肥人士,每次做完gym食既野一定唔可以係junk food,如果唔係果幾個鐘真係等於白做。小編好鍾意去位於銅鑼灣GOGI GYM ROOM入面既Youni, 幫你計算曬卡路里同埋搭配曬成個combination,想操fit個身形真係要食得精。/煙三文魚雞蛋卷💰48元 8⃣ 呢個wrap有359卡路里,睇個賣相大家一定覺得好鬼乾,做完gym食呢個真係摞命啦!錯啦,小編想講句呢個卷完全唔乾,而且好好味添邊個話減肥要食得慘,入面既煙三文魚同雞蛋就等於牛郎織女甘款,簡直係perfect match,仲幫你撕爛既肌肉,提供足夠蛋白質喔!/香蒜醬藜麥羽衣甘藍沙律 + 去皮雞胸肉 💰78 8⃣做開gym既朋友仔一定,識雞胸肉呢個朋友仔,但同時都知道好鬼難食同埋乾到龜裂煮完。佢地既雞胸肉真係好濕潤,完全唔乾其實我每次都好想請教佢地,調味只有小小鹹味但好足夠。香蒜醬藜麥羽衣甘藍沙律份量真係超級足,而且食得再多都唔會有罪惡感出現,羽衣甘藍係唯一蔬菜入面有蛋白質,想有靚靚身型記得喪啪。/另外佢地仲可以 online order 一人3日營養餐(早午晚)💰650 兩人少 💰1200。呢個套餐會送7天
煙三文魚雞蛋卷💰48元 8⃣
香蒜醬藜麥羽衣甘藍沙律 + 去皮雞胸肉 💰78 8⃣
另外佢地仲可以 online order 一人3日營養餐(早午晚)💰650 兩人少 💰1200。呢個套餐會送7天免費健身體驗 & 1節免費私人訓練課程60分鐘, 想短時間極速消脂朋友仔等咩阿!
Breakfast : 三文魚蘆筍法式鹹派配藜麥羽衣甘藍沙律 8⃣
Lunch : 檸檬酸豆芥末雞配法國香草西蘭花、奇亞籽及有機藜麥義大利麵
Dinner: 沙朗牛扒配莎莎醬、球芽甘藍、蘆筍、蕃茄、小蘿蔔、葵花籽及烤薯仔
Low Fat Snacks: 能量球 & 甘筍向日葵子蛋糕