2021-02-19 1651 瀏覽
話說放工喺柴灣於是約咗朋友喺側魚涌食一餐下午茶小編就點這個素食漢堡同埋一杯cocktail。 話說呢個素食漢堡係由植物漢堡製成, 入面有牛油果, 生菜, 番茄, 車打芝士, 墨西哥辣醬仲有我最愛嘅炸甜薯條, 值得一讚漢堡入面好juicy一啲都乾, 好喜歡入面嘅墨西哥辣醬同埋牛油果蕃茄融合埋一齊食, 加上呢個素食牛肉感覺真係好似肉一樣, 非常之好好味, 喺我唔食肉之前我本身已經好鍾意食漢堡包, 自從我轉為魚素者就好留意一啲素食漢堡而係有質素, 今天我食到啦仲有個甜薯條係我最喜歡之一, 加上佢嘅沙律份量十分之多整個餐都給我食光光, 最後我叫咗一杯cocktail, 有桃, 菠蘿, 紅莓,係一杯好好飲的cocktail
話說放工喺柴灣於是約咗朋友喺側魚涌食一餐下午茶