2020-06-06 968 瀏覽
Booking: 打電話book,walkin多數都無位Location 係少少難搵Drinks: 佢哋都有好多手工啤酒同唔同嘅嘢飲揀我自己唔飲酒,所以揀咗一個碟豆花野梅梳打,正常黑糖支豆不過有次試過佢個黑糖炒燶咗所以唔好食今次個味ok,個甜味同支豆幾夾,熱辣辣柚子帶子帶子刺身然後加少少柚子皮碎,我覺得淡左啲一般般,但新鮮喺下面再加啲蕎頭,酸酸地Whiskey 蠔呢個真心好食,大概手掌唔計手指咁大。但佢每晚份量應該唔多,因為我哋嗌完之後下一台上嗌冇佢上枱嘅時候會係你面前噴一噴whiskey,同提你要趁熱食佢應該只係輕輕燒暖左,所以隻蠔無縮水,入口好滿足,個海水味同個whiskey 味好夾,creamy同海水味好平衡。大蜆好似係清酒燒,入口個汁係香,但個肉太細貴左啲魷魚一夜干好厚肉,唔會燒到太乾,入口好香魷魚味,因為夠厚所以咬落好軟熟免治雞肉棒免治雞肉同埋啲雞軟骨一齊打碎再燒,個雞軟骨加咗脆口嘅口感,再點蛋汁醬油,真係好正!必試!燒白鱔,正常,細件但厚身(左至右)燒雞肝入口偏乾,但咬多幾啖個肝味就會開始出嚟燒蒜頭我以為佢係燒原個蒜頭所以有啲失望燒牛舌都幾厚身,攞嘅位都算係牛舌心嘅位,所以
Booking: 打電話book,walkin多數都無位
Location 係少少難搵

Drinks: 佢哋都有好多手工啤酒同唔同嘅嘢飲揀
我自己唔飲酒,所以揀咗一個碟豆花野梅梳打,正常

黑糖支豆
不過有次試過佢個黑糖炒燶咗所以唔好食
今次個味ok,個甜味同支豆幾夾,熱辣辣

柚子帶子
帶子刺身然後加少少柚子皮碎,我覺得淡左啲一般般,但新鮮
喺下面再加啲蕎頭,酸酸地

Whiskey 蠔
佢上枱嘅時候會係你面前噴一噴whiskey,同提你要趁熱食

大蜆
好似係清酒燒,入口個汁係香,但個肉太細貴左啲

魷魚一夜干

免治雞肉棒

燒白鱔,正常,細件但厚身

(左至右)
燒雞肝
入口偏乾,但咬多幾啖個肝味就會開始出嚟

燒蒜頭
我以為佢係燒原個蒜頭所以有啲失望

燒牛舌
都幾厚身,攞嘅位都算係牛舌心嘅位,所以比較軟熟

燒雞皮
不過不失,唔夠脆口

波板糖五花腩
取名於形狀而唔係味道,我以為係有啲甜味,結果入口晒啲失望,如果係焦糖面應該幾好味。肉比較乾身,一般

燒大啡菇
仲係有濕度,唔錯