2019-03-26 1475 瀏覽
對上一次食呢間我諗都有兩年前,當時都未有咁貴,而家加價加到4百幾一位,不過心血來潮好想食,老公BOOK位話lunch有75折咁就book左la!Lunch係食12至3,我地12點就去到,同場唔多人。侍應提醒刺身唔駛叫住,佢地會自動奉上,咁我地就剔d壽司燒物炸物先啦~剔完就出去行個圈睇下同之前有咩唔同,放眼一睇出面多左個前菜/salad bar(?),個人唔太有興趣所以冇拎到!再行前d比以前多左好多飲品既選擇!好少放題有既自斟生啤同花茶都有,擺茶個corner擺左一格格櫃桶,入面擺左茶包,客人可以用茶壺或者杯斟都得。另一邊甜品corner有movenpick同haagnedaz,仲有dryers雪條、細細粒雪米糍同韓國雪條。番番埋位刺身已經到左,種類都幾多,質素都ok,係新鮮既。壽司都唔錯!細細件唔會咁快塞飽個肚!之後黎左個鵝肝多士,我真的不敢相信我的眼睛~這是鵝肝餅乾是嘛?而且鵝肝超細粒,太姑寒了吧~失望!燒物方面羊架最出色,燒得香而不膩,天婦羅就一定係蝦最好味~必定encore!和牛炒飯就真係慳番唔駛叫~個肉腸第一次落單冇黎,之後再叫先黎,味道都唔錯~可以一試!最後到甜品回本位,係狂

番番埋位刺身已經到左,種類都幾多,質素都ok,係新鮮既。
刺身

壽司

炸物及天婦羅

和牛炒飯

燒物

最後到甜品回本位,係狂拎movenpick食~朱古力味係冇得輸的~其他甜品唔太吸引,只試左macaron,初頭驚伏只拎左朱古力味同開心果味,點知一試非常好味~於是出去拎哂唔同味~可惜原來最好的最初已遇到…朱古力味同開心果味係最好的~
朱古力及開心果馬卡龍

埋單6百幾,真係有d貴,不過環境係舒服既!係度傾計好好~食物質素唔錯而服務都良好~就當偶爾享受一下啦

刺身
壽司