今天來到這,係偶然的…因為家人在電話說 見到茶木,問想唔想試,咁我一直都想試下既,所以家人就上去探探路,不過聽餐廳職員話食飯有時限的-90分鐘,我地有d驚,因為我食得慢之餘,又鍾意相機食先,睇餐牌又慢,好彩職員話人唔多都可以慢慢食。。。個餐牌 好似本雜誌呀呢個炸雞排麵真係唔錯,雞肉嫩滑,炸得又香脆可口,麵條有咬口,湯底又夠香呢個肉燥飯都好食,不過我自己就喜歡炸雞排多過炸豬排啦炸蚵嗲,大到有點嚇人,以為細細舊,點知上枱原來係咁樣架,不過始終炸野,脆得黎油都唔少,連埋d蝦片一齊炸,都幾趣怪,蠔仔數量都唔太多,媽媽覺得唔抵食,因為似炸麵粉餅喎沙律,唔係我揀,所以只係食左小小,味道都唔錯的,份量睇落都ok呢個燉嫩牛腩,肉質係夠淋,不過我就覺得咸左d,而佢支匙羹真係好有趣,成支鐵鏟咁左:玫瑰星際特調 玫瑰夠香味道夠甜蜜,聽職員話有蘆薈/柚子汁/玫瑰花等等,好鍾意呀,飲品係燈光下睇到閃令令咁,唔知加左咩呢右:黑糖珍珠紅豆奶茶 珍珠彈口,奶茶味道適中,唔錯架整體來說:食物質素係唔錯的,不過炸野一次唔好叫咁多,唔係食完好快爆暗瘡價錢方面,款款都成六字開頭,係比較貴,好在有得用卡付款,都算係咁下次再試過

個餐牌 好似本雜誌呀
酥炸雞排麵
呢個肉燥飯都好食,不過我自己就喜歡炸雞排多過炸豬排啦
酥炸豬排肉燥飯
酥炸蚵嗲
義式香草明蝦鮮菜沙拉
地瓜燉嫩牛腩
右:黑糖珍珠紅豆奶茶 珍珠彈口,奶茶味道適中,唔錯架
玫瑰星際特調 & 黑糖珍珠紅豆奶茶

下次再試過